Je kunt meldingen inschakelen voor volle lessen of lessen die nog niet openstaan voor reservering, zodat je meteen weet wanneer er een plek vrijkomt.
Een melding houdt de plek niet voor je vast of reserveert deze niet automatisch. Open de app en boek de les zodra je de melding ontvangt.
- Open de Wellhub app en ga naar het lesrooster.
- Kies het lesuur met de status Geen plekken beschikbaar of Boeking nog niet geopend.
- Tik op Meld mij aan.
- Tik op de pushmelding op je telefoon zodra deze binnenkomt om de lesdetails te openen en je reservering te bevestigen.
💡 Zorg ervoor dat pushmeldingen voor de Wellhub app zijn ingeschakeld in de instellingen van je telefoon om berichten te ontvangen.
📌 Belangrijke regels om rekening mee te houden:
- Virtuele wachtrij voor volle lessen: Abonnees ontvangen één voor één een melding in de volgorde waarin ze op Meld mij aan hebben getikt. Iedereen heeft 15 minuten de tijd om de plek te boeken voordat het bericht naar de volgende in de wachtrij gaat.
- Lessen die nog niet geopend zijn: Zodra het reserveringsvenster opent, ontvangt iedereen die op Meld mij aan heeft getikt tegelijkertijd een bericht.
- Plek gemist: Als iemand anders de plek als eerste boekt, verlaat je de wachtrij. Tik opnieuw op Meld mij aan bij die les om weer plaats te nemen in de wachtrij voor eventuele toekomstige plekken.
- Bestaande boekingen op dezelfde dag: Heb je op die dag al een les gereserveerd, dan moet je eerst je huidige boeking annuleren voordat je de nieuwe kunt bevestigen. (Bijvoorbeeld: geldt voor je huidige les een annuleringstermijn van 8 uur en begint deze over 2 uur, dan telt annuleren als een late annulering en zijn de standaardkosten van toepassing.)