Poți activa notificările pentru clasele pline sau pentru cele ale căror rezervări nu s-au deschis încă, pentru a afla imediat ce se eliberează un loc.
Primirea unei notificări nu blochează și nu rezervă locul automat: deschide aplicația și rezervă locul imediat ce primești alerta.
- Deschide aplicația Wellhub și accesează programul claselor.
- Selectează intervalul marcat ca Fără locuri disponibile sau Rezervările nu sunt încă deschise.
- Apasă pe Notifică-mă.
- Când primești notificarea push pe telefon, atinge-o pentru a deschide detaliile clasei și pentru a confirma rezervarea.
💡 Asigură-te că notificările push pentru aplicația Wellhub sunt activate în setările telefonului tău pentru a primi alertele.
📌 Reguli importante de reținut:
- Coadă virtuală pentru clasele pline: Persoanele abonate sunt notificate pe rând, în ordinea în care au apăsat pe Notifică-mă. Fiecare persoană are la dispoziție 15 minute pentru a rezerva locul înainte ca alerta să fie trimisă următoarei persoane din listă.
- Clase care nu s-au deschis încă: În momentul în care se deschide perioada de rezervare, toate persoanele care au apăsat pe Notifică-mă primesc alerta în același timp.
- Dacă ratezi locul: Dacă altcineva rezervă locul înainte, vei fi eliminat(ă) din coadă. Apasă din nou pe Notifică-mă la acea clasă pentru a reintra în lista de așteptare pentru disponibilități viitoare.
- Rezervări existente în aceeași zi: Dacă ai deja o clasă rezervată în acea zi, trebuie să anulezi rezervarea curentă înainte de a putea rezerva una nouă. (De exemplu: dacă rezervarea curentă are o politică de anulare cu 8 ore înainte și începe în 2 ore, anularea acesteia pentru a rezerva o clasă nouă va fi considerată anulare tardivă și se vor aplica taxele standard.)