Het Member Get Member-programma stelt mensen met een actief abonnement in staat om collega's door te verwijzen naar Wellhub. De persoon die uitnodigt, verdient tegoed op de maandelijkse kosten en de uitgenodigd persoon krijgt de eerste maand korting bij het afsluiten van een betaald abonnement.
Hoe je een collega uitnodigt
- Open de Wellhub-app.
- Tik op de optie Collega's uitnodigen (beschikbaar op het Check-in-scherm, in je Profiel, in het tabblad Ontdekken of in Instellingen).
- Selecteer de optie om je persoonlijke link of QR-code te genereren.
- Deel de link via het kanaal van jouw voorkeur, zoals WhatsApp, sms of e-mail.
Hoe je een uitnodiging accepteert en een abonnement afsluit
Als je een verwijzingslink hebt ontvangen van een collega uit je bedrijf:
- Tik op de uitnodigingslink of scan de ontvangen QR-code.
- Volg de instructies op het scherm om je account aan te maken of in te loggen.
- Kies je betaalde abonnement. De korting wordt automatisch berekend en toegepast bij het afrekenen, zonder dat je een coupon nodig hebt.
Tip
Sluit het abonnement af binnen 14 dagen nadat je voor het eerst op de link hebt getikt.
Termijnen en regels voor tegoeden
- Voor de uitgenodigd persoon: De financiële korting wordt toegepast op het moment van aankoop en is alleen geldig voor de eerste maand. Vanaf de tweede maand volgt de afschrijving de reguliere prijs van het abonnement.
- Voor de persoon die uitnodigt: Het tegoed wordt toegepast zodra de uitgenodigd persoon aan de 3e opeenvolgende maand met een actief betaald abonnement begint (ongeveer 60 dagen na het afsluiten van het abonnement).
(Bijvoorbeeld: als de uitgenodigd persoon op 5 mei een abonnement heeft afgesloten, wordt je tegoed automatisch toegepast op de afschrijving van juli). - Verwijzingslimiet: Je kunt tegoed opbouwen voor maximaal 10 voltooide verwijzingen. Er is geen limiet op het aantal gedeelde links.
Belangrijk
Om het tegoed vrij te geven, moeten zowel jij als de uitgenodigd persoon jullie betaalde abonnementen gedurende deze periode actief houden. Als het abonnement voor het einde van de termijn wordt gepauzeerd, geannuleerd of gewijzigd naar het Digital-abonnement (gratis), wordt de beloning niet toegepast.
Om uitnodigingen te kunnen sturen, moet je bij een deelnemend bedrijf werken en een actief betaald abonnement hebben bij Wellhub.
Deze optie is niet beschikbaar voor familieleden, voormalige medewerkers, accounts met een beveiligingsbeperking of voor degenen die het Digital-abonnement (gratis) gebruiken.
Om de korting toe te passen, moet aan enkele voorwaarden worden voldaan:
- Gebruik van de link: Het abonnement moet worden afgesloten via de ontvangen link of QR-code. Het is niet mogelijk om de korting handmatig toe te passen na een registratie zonder de link.
- Termijn van 14 dagen: De aankoop van het abonnement moet binnen 14 dagen na het openen van de uitnodiging worden afgerond.
- Eerste abonnement: Alleen geldig voor personen die voor de eerste keer een betaald Wellhub-abonnement afsluiten. Personen die al eerder een betaald abonnement hebben gehad of familieleden komen niet in aanmerking.
Het systeem kijkt altijd naar de laatst geopende link vóór het aanmaken van het account of het inloggen in de app.
Dit betekent dat het verwijzingstegoed naar de persoon gaat die deze laatste uitnodiging heeft gestuurd. Vanaf dit moment begint ook de termijn van 14 dagen voor het afsluiten van het betaalde abonnement.
De korting wordt alleen toegepast op het bedrag dat je zelf betaalt voor het abonnement.
Als het tegoed hoger is dan je maandelijkse kosten, blijft het resterende saldo op je account staan. Dit bedrag wordt automatisch in mindering gebracht op volgende afschrijvingen en blijft tot 12 maanden beschikbaar.