Doar titularul contului poate anula un abonament. Dacă ești un membru al familiei, titularul contului trebuie să anuleze abonamentul pentru tine.
📌 Abonamentele cu un downgrade programat nu pot fi anulate. În acest caz, este necesar să anulezi programarea sau să aștepți ca downgrade-ul să aibă loc pentru a continua cu următorii pași.
Anularea unui abonament lunar oprește reînnoirea automată. Anularea este programată pentru sfârșitul ciclului de facturare curent, iar tu îți menții accesul complet la parteneri până la acea dată.
💡 Anulează cu cel puțin 24 de ore înainte de data de facturare pentru a evita reînnoirea automată a abonamentului. Verifică data de reînnoire în Profil > Setări > Cont > Plăți > Istoric plăți.
Pentru a anula abonamentul lunar al titularului contului:
- În aplicația Wellhub, mergi la Profil > Setări (pictograma roată dințată) > Cont.
- La secțiunea Abonament, apasă pe Gestionează abonamentul.
- Apasă pe Anulează abonamentul și urmează instrucțiunile.
Pentru a anula abonamentul lunar al unui membru al familiei:
- În aplicația Wellhub, mergi la Profil > Setări (pictograma roată dințată) > Membrii familiei.
- Găsește membrul familiei, apasă pe cele 3 puncte și selectează Gestionează abonamentul.
- Apasă pe Anulează abonamentul și urmează instrucțiunile.
💡 La anularea unui abonament anual, poți alege între două opțiuni:
- Anulare standard: închiderea va fi programată pentru sfârșitul perioadei de angajament de 12 luni, fără taxe suplimentare. Abonamentele anuale întrerupte nu pot urma anularea standard. În acest caz, este necesar să aștepți sfârșitul întreruperii, să reactivezi abonamentul sau să alegi opțiunea de Anulare anticipată.
- Anulare anticipată: abonamentul este închis la sfârșitul ciclului de facturare curent, prin plata unei taxe de 20% din valoarea lunilor rămase. Această valoare finalizează anularea abonamentului și nu este rambursabilă. Află mai multe despre anularea anticipată.
💡 Anulează cu cel puțin 24 de ore înainte de data de facturare pentru a evita facturarea următorului ciclu.
Pentru a anula abonamentul anual al titularului contului:
- În aplicația Wellhub, mergi la Profil > Setări (pictograma roată dințată) > Cont.
- La secțiunea Abonament, apasă pe Gestionează abonamentul.
- Apasă pe Anulează abonamentul, alege opțiunea de anulare dorită și urmează instrucțiunile.
Pentru a anula abonamentul anual al unui membru al familiei:
- În aplicația Wellhub, mergi la Profil > Setări (pictograma roată dințată) > Membrii familiei.
- Găsește membrul familiei, apasă pe cele 3 puncte și selectează Gestionează abonamentul.
- Apasă pe Anulează abonamentul, alege opțiunea de anulare dorită și urmează instrucțiunile.
Fiecare abonament este gestionat independent. Anularea abonamentului titularului contului nu anulează automat abonamentele membrilor familiei, iar titularul rămâne responsabil pentru metodele de plată partajate.
⚠️ Important: Dacă titularul contului continuă să folosească Wellhub după plecarea din companie, anularea propriului abonament va anula, de asemenea, toate abonamentele membrilor familiei asociați.
Pentru orice abonament nou (lunar sau anual), ai dreptul de retragere timp de 7 zile de la data activării planului, pentru a solicita anularea și rambursarea.
📌 Această regulă se aplică doar primului tău abonament. Reînnoirile automate lunare sau anuale, upgrade-urile, downgrade-urile și reactivările nu sunt eligibile pentru rambursare.
💡 Folosești beneficii flexibile? Este important să știi că anularea abonamentului Wellhub nu întrerupe automat primirea de credite de la compania ta. Află mai multe despre cum funcționează Beneficiile flexibile.